Gratis fragt ved køb over 499kr 🚚

Om Os

Sweet Memory

Sweet Memory blev skabt af en ung iværksætter, med en stærk vision på at sætte sit personlige præg på sin begivenhed, og samtidig kunne passe på miljøet.

“Fremtiden er bæredygtige produkter, og vi har valgt at stå fast, med vores tre grundprincipper, som bygger på personliggørelse, bæredygtighed og et personligt minde. Med vores produkter giver du muligheden for at give dine gæster et minde med fra din begivenhed, og samtidig passe på miljøet.”

 

Sweet Memory basere sig på at skabe festlige minder for dine gæster samtidig med at du passer på miljøet. Sammen med vores leverandører er vi med til en aktiv indsats for at bekæmpe illegalt træhandel. Det betyder at vi sikre vores træprodukter leveret til os er bæredygtige. Derfor kan vores kunder som køber vores produkter, samtidigt støtter vores vision om et socialt ansvar og sikre at det vi tager fra naturen er gjort med ansvar gennem FSC. 

Skræddersyet Design

I kombination med naturens råmateriale har du mulighed for at designe dine bordkort, glas, gave og meget andet direkte i vores webshop.

 

Bæredygtigt Koncept

vi støtter visionen om et socialt ansvar for miljøet og sørger for at det vi tager fra naturen er gjort med ansvar.

 

Personligt Minde

Giv dine gæster et minde med hjem fra din begivenhed, som bl.a. vores glas eller bordkort.

 

 

Live Support

Vi er live hver dag fra 10:00-20:00  Få svar indenfor få minutter.

START CHAT
Hurtig Levering

Vi har 2-4 hverdages levering med PostNord eller DAO.

LÆS MERE
Sikker Betaling

Føl dig sikker når du handler hos os. Vi benytter 3D Secure.

LÆS MERE