Om Os

Forevig minder med personlige gaver

Borddækning til alle livets fejringer

Danmarks førende brand for personlige gaver

Hos Sweet Memory får du kundeservice i topklasse og eksklusive produkter designet og produceret i Danmark. Vores kreative mindset giver dig uendelige muligheder for at skræddersye enhver festlig fejring med pynt eller personliggjorte glas efter dit ønske. Vi stræber efter at give den bedst mulige oplevelse for dig med vores mange års kompetencer inden for design, produktion og kundeservice.

Virksomheden LabCut Denmark har skabt brandet Sweet Memory som blev startet i 2019, der udviklede på konceptet både inde for bæredygtighed, men også personliggørelse af en bred vifte af produkter. Lanceringen af brandet begynder først at tage form i begyndelsen af 2020, da ejer af LabCut Denmark, Oliver Kondrup startede ud som selvstændig på fuld tid. 

Udviklingen på Sweet Memory ender med at fokusere på bryllupsdekoration, skræddersyet til mindste detalje, men grundet Corona blev der eftersat en ændring til personliggørelse af glas der viste sig at være en større succes end ventet.

Lanceringen af webshoppen blev den 8. April og allerede samme dag var der ordre der stille og roligt begyndte at tikke ind. Derudover varede det ikke længe før at der skulle optimeres på processer og håndtering af ordre, da vi blev overvældet af ordre og tilbagevendende kunder. Siden da har det været en fantastisk rejse at kunne opbygge en solid webshop fra bunden af, og leveret flere tusinder af glas til kunder i hele Danmark.

Den store vækst vi har oplevet har primært været vores unikke produkt samt succesfulde kundeservice. I løbet af 2020 udviklede vi videre på brandet og i begyndelsen af 2021 lancerede vi vores nye indpakning samt en helt ny webshop og større udvalg.

Planen for Sweet Memory er ikke kun personliggørelse af glas men også en bredere vifte at nicher, bl.a. bryllup dekoration vi har leveret en del af samt udvidelse til Norden. Derfor håber vi at i vil være med og følge vores rejse fra opstarten i garagen til Danmarks førende brand indenfor personlige gaver.

Derudover har vi leveret glas til PR-CARS, Varmepumpeteamet, Odense Cocktail Festival og mange flere.

 

 

Kontaktformular