Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos LabCut Denmark I/S "Sweet Memory"

Generelle oplysninger

LabCut Denmark I/S

Ellemosevej 5A, Hal 2

4400 Kalundborg

CVR nr.: 40185941

Telefon: 42400593

Email: kontakt@labcut.dk

Aldersgrænse

Overholdelse af den danske lovgivning om salg af alkohol og spiritus

Eftersom der gælder helt særlige regler for salg af alkohol og spiritus i Danmark beder vi dig derfor om at være opmærksom på dette:

  • Personer mellem 16-18 år må købe vin, alkohol m.m. op til 16,5%
  • Personer under 18 år må ikke købe spiritus og stærkere alkohol (vodka, gin, m.m.) over 16,5%

Priser

Hos LabCut Denmark I/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

LabCut Denmark I/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (Danske Kroner) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

LabCut Denmark I/S tilstræber at afsende ordre indgået alt afhængig af om det er et personliggjort produkt eller vores prefabrikeret produkter. Produkter der fremstilles efter vores kunders ønsker tilstræbes at afsende varene 5 hverdage efter kundens ordre er afgivet. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage. 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 29kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, eller til nærmeste pakkeboks.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Postnord eller DAO 365.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice pr mail: sweetmemory@labcut.dk

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. LabCut Denmark I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:

LabCut Denmark I/S

Ellemosevej 5A, Hal 2

4400 Kalundborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelsesretten gælder ikke personlige produkter der er lavet efter dit ønske i vores webshop. Disse kan ikke byttes og eller tages retur.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på sweetmemory@labcut.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

LabCut Denmark I/S

Ellemosevej 5A, Hal 2

4400 Kalundborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

For ikke afhentede pakker i pakkeshop, returneres din pakke automatisk til os efter fristelsen for afhentning i pakkeshoppen er overskredet. Ved modtagelse af din pakke, opkræves et gebyr på 50 kr for afsendelse af din pakke igen.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer som allerede er påbegyndt produktion efter din bestilling

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

- Aftaler indgået på offentlig auktion.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular som du vil modtage ved at kontakte os pr. mail: kontakt@labcut.dk

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Forbehold og Ansvarsfraskrivelse

LabCut Denmark I/S's produkter er lavet i forskellige trætyper heraf MDF, Finer, og akryl og er derfor ikke fødevarebestandige. Produkterne er derfor ikke lavet til at komme i kontakt med fødevare eller drikkelse. Produkterne er tilegnet indendørsbrug eller udendørsbrug hvis ikke andet er påvist i produktbeskrivelsen.

LabCut Denmark I/S står ikke til ansvar hvis produktet skulle falde ned fra væg, eller anden vis kunne skade andre værdier heraf bland andet gulve, og andre produkter i dine omgivelser. LabCut Denmark I/S tager forbehold på eventuelle udsolgtsituationer, levenerdørsvigt, maskinenedbrud eller forsinkelse på leverance fra underleverandører.

Det er vigtigt at du ved køb har sikret dig at navne og andre valg for personliggørelse af dit produkt er korrekte. LabCut Denmark I/S producerer produkterne efter din afgivet ordre, og stilles derfor ikke til ansvar for eventuelle stavefejl eller produktvalg. LabCut Denmark I/S vil til en hver tid sikre sig at vores produkter leveres ved kvalitet men kan afvige ved trætyper, struktur i træ og derfor kan variere i udseende og endelige resultat. Der kan forekomme sodning på produkterne da vi benytter en laserskærer til produktion.

 

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@labcut.dk